Over IT-grator

IT-grator bestaat sinds januari 2010 en is gestart door BizTalk consultant/ontwikkelaar Vincent Scheel. Met IT-grator wil Vincent Scheel op freelance basis bedrijven ondersteunen bij het integreren van bedrijfsapplicaties en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Daarnaast valt ook software ontwikkeling binnen de diensten die IT-grator levert.

Indien u op zoek bent naar een Microsoft BizTalk Server of Microsoft .Net specialist bent u bij IT-grator aan het juiste adres. IT-grator heeft jarenlange ervaring op het gebied van software ontwikkeling met diverse technieken en binnen verschillende organisaties.

Visie

IT-grator wil bedrijven ondersteunen bij het ontwikkelen van software voor bedrijfsintegratie. Kwaliteit en inzicht in de software staan hierbij voorop. IT-grator staat voor solide resultaten en integraties met een continu inzicht in de status en werking van de integratie. Een goede communicatie en degelijke managementinformatie zijn hierbij van groot belang, zodat u realistische doelstellingen kunt bepalen en de controle behoudt.

Services

IT-grator voert op freelance basis werkzaamheden uit op het gebied van Microsoft .Net en Microsoft BizTalk Server. Deze werkzaamheden omvatten onder andere:

  • Analyseren en oplossen van integratievraagstukken
  • Ontwerpen van IT oplossingen
  • Implementeren van oplossingen met behulp van .Net of Microsoft BizTalk Server
Over Vincent Scheel

Vincent Scheel is een Microsoft Certified BizTalk Server 2006 / 2010 Technology Specialist en Microsoft Certified Professional Developer op het gebied van ASP.Net en heeft sinds 2006 ervaring met Microsoft BizTalk Server ontwikkeling. Sinds 2003 is hij actief met software ontwikkeling op het Microsoft .Net platform. Vincent is afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht in de richting Hogere Informatie.

Voor meer informatie kunt u kijken op het LinkedIn profiel van Vincent Scheel (http://nl.linkedin.com/in/vincentscheel). Vincent houdt ook een technisch blog bij. Dit blog vindt u hier: Technisch blog m.b.t. BizTalk Server.

CV

CV Vincent Scheel (PDF)

Leveringsvoorwaarden

Op al onze diensten en leveringen zijn onderstaande (algemene) voorwaarden van toepassing.

Algemene voorwaarden IT-grator 26-6-2011

IT-grator vind uw privacy belangrijk. Op al onze diensten en leveringen zijn onderstaande privacy voorwaarden van toepassing.

Privacy voorwaarden IT-grator 30-04-2018

IT-grator

-
- Driebergen

Mail: info@IT-grator.nl

KvK: 30279431
BTW: NL

Links:
LinkedIn profiel van Vincent Scheel

Technisch blog m.b.t. Microsoft BizTalk Server